Termeni si conditii

Gândacul de Colorado este o publicatie lunară fara nici o afiliere religioasă sau politică. Publicaţia foloseste serviciile agenţiilor AGERPRES, Mediafax, Romanian Global News, AP, REUTERS, EPA, HotNews.

Politica de confidentialitate

Suntem 100% anti-spam şi nu închiriem, vindem sau înstrăinăm sub nici o forma datele abonaţilor noştri unor terţe părţi, cu excepţia cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

Pentru a ne îmbunătăţi serviciile, este posibil să culegem anumite date legate de interesul cititorilor noştri pentru anumite subiecte/secţiuni care să ne ajute să furnizăm informaţii cât mai relevante. Aceste date sunt strict confidenţiale şi nu vor fi înstrăinate.

Pentru întrebări, sugestii sau reclamaţii ne puteţi contacta la adresa lucianoprea@GandaculdeColorado.com

Abonare

Abonarea la newsletter-ul Gandacului de Colorado esta gratuită şi implică acordul dumneavoastră. Abonarea presupune confirmarea intenţiei prin intermediul unui email trimis de catre gandaculdecolorado.com special pentru a verifica acordul dumneavoastră pentru utilizarea adresei de mail cu care v-aţi abonat. Odată confirmat veţi avea acces în mod gratuit la newsletter-ul Gandacului de Colorado.

Dezabonare

Daca veţi dori să vă dezabonaţi şi să nu mai primiţi mesaje din partea noastră o puteţi face cu un simplu click pe linkul din partea de jos a oricărui newsletter primit pe email sau folosind opţiunea „Unsubscribe”.

Copyright © Lucky et Co. Design.
All rights reserved. Unauthorized reproduction, in any matter, is prohibited without written permission from the publisher. The publisher does not necessarily share the opinion expressed in the contributing editor’s and writer’s materials of any kind.