EMINESCU-by-ROCA-16FB-wb

EMINESCU-by-ROCA-16FB-wbCetățene Comandant Dumnezeu,

Aleșii poporului continuă cu noi succesuri victoriile împotriva poporului. Demonstranții și jandarmii și-au spart unii altora capetele. Intelectualii și lichelele au rămas cu meritele, veniturile, și capetele întregi. Discuțiile dintre demonstranți și jandarmi au avut loc într-o atmosferă caldă, tovărășească. Demonstranții latră, caravana hoților trece, și revine. Paria violentă s-a exprimat în cultura în care a fost educată de societate. S-au depus coroane de flori la mormântul Poetului Necunoscut, Căldurii Necunoscute, Hranei Necunoscute, Iubirii Necunoscute, Sănătății Necunoscute, Învățământului Necunoscut, Culturii Necunoscute, Serviciului Necunoscut, și al Viitorului Necunoscut.

Mărimile s-au decorat între ele cu diverse ordine de Mari Licurici, clasa întâia, cu suzetă, si au elaborat poporului noi programe să sugă.
Un cetățean, pe nume Mihai Eminescu, a fost bătut, încărcat în dubă, dus la secție, amprentat, și amendat pentru tulburarea decimării publice. La protestele lui, a fost închis la nebuni, unde a fost lovit cu o piatră in cap, de un locatar care se crede Institutul Cultural Român, și a sucombat. Certificatul de deces al cetățeanului Eminescu  Mihai a fost semnat, prin asomarea  răspunderii gubernamentale, de un analfabet, și contrasemnat de Ministrul  Colonizării Naționale.
Pacea Domnului cu mine, și Reforma cu voi, cu toți!
Semnat:
informatorul divin Dictachiorul
Nume de cod
Geniul Crăpaților

JIANU Liviu-Florian, născut la 19 aprilie 1961 la Craiova. Absolvent al  Facultăţii de Electrotehnică din Craiova. Membru al „Societăţii Scriitorilor Olteni”,  din mai 2000. Membru al cenaclului „Al. Macedonski” al Societăţii Scriitorilor Olteni şi al cenaclului „Marin Sorescu” al Sindicatului Electroputere-Craiova. Membru al Asociaţiei Române de Patrimoniu (ARP).