1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Simona Halep a ajuns in Top 5!

Joi, 17 Aprilie 2014 09:25

halepSimona Halep continua seria rezultatelor formidabile din acest an - dupa un “ sfert” la Australian Open, si un titlu WTA la un turneu de categoria Premier, la Doha – cu o prezenta in semifinala, la Indian Wells. Simona Halep “ nu a ratat calificarea in finala”, asa cum titreaza un cotidian din Romania, ci a reusit sa se califice in semifinala de la Indian Wells.

Citeşte mai mult...

Simona Halep, luceafarul sportului romanesc

Joi, 17 Aprilie 2014 09:25

Simona-HalepSimona Halep continuă să fie amazing și să ne facă mândri că suntem români. A ajuns nr. 9 mondial în WTA! Este a treia jucătoare româncă în Top 10 după Virginia Ruzici și Irina Spârlea  Anul trecut a fost unul formidabil, un an în care a câștigat șase turnee WTA. După Serena Williams, Simona a avut cele mai multe meciuri câștigate. Succesul ei este unul extraordinar deoarece a fost obținut pe toate suprafețele de joc. Polivalența este de netăgăduit.Anul acesta a început sub cele mai bune auspicii.

Citeşte mai mult...

6 ani de la disparitia unui geniu fotbalistic - Nicolae Dobrin

Joi, 17 Aprilie 2014 09:25

 

dobrin pozaPe 26 octombrie,2013, se implinesc 6 ani de cand magicianul balonului rotund, Nicolae Dobrin, a plecat dintre noi lasand in urma sa amintiri de neuitat si un mare vid printre iubitorii fotbalului care l-au adorat si venerat pe perioada cand ne incanta cu driblingurile si golurile sale de neuitat. Acum, probabil, continua sa-si etaleze driblingurile sale ametitoare si fascinante, dincolo de nori si sa impartaseasca talentul si geniul sau fotbalistic cu cei din lumea ingerilor.Nicolae Dobrin este, in opinia mea, cel mai mare talent fotbalistic pe care l-a dat Romania.Astazi, 26 octombrie, 2012, Gicu Dobrin ar fi implinit 66

Citeşte mai mult...

Alexandra Piscupescu, în finala concursului individual la Mondialele de la Kiev

Joi, 17 Aprilie 2014 09:25

alexandrapiscupescufigrhythmicgymnasticsaxfcaly54gexRomânca Alexandra Piscupescu s-a calificat în finala concursului individual compus la Campionatele Mondiale de gimnastică ritmică de la Kiev, după ce a ocupat locul 16 în faza preliminară, cu un total de 49,266 puncte.

Citeşte mai mult...

3 Medalii pentru Romania la Cupa Mondiala de Gimnastica Ritmica, Bucuresti 2013

Joi, 17 Aprilie 2014 09:25

1Pentru prima data, Romania a organizat Cupa Mondiala la Gimnastica Ritmica, la Sala Polivalenta din Bucuresti in weekendul 19 – 21 aprilie.  25 de tari din Europa, Africa, America de Nord si de Sud, peste 50 de sportive de talie mondiala au concurat la cele 4 obiecte: mingie, panglica, maciuci si cerc.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600