Simona Halep

 

Simona HalepSimona Hale(p)ește tenis pe pâine. Este a patra jucătoare româncă în Top 20 după Virginia Ruzici, Irina Spârlea și Ruxandra Dragomir. A avut un an formidabil până acum. Din 35 de meciuri a câștigat 29! Doar Serena Williams are mai multe succese decât ea anul acesta. Turneul de la Haven Open a fost cel de-al patrulea WTA titlu în doar câteva luni….succesul ei este unul extraordinar, deoarece a fost obținut pe toate suprafețele de joc. Polivalența să este de netăgăduit.

 

 Acum câțiva ani se făcea remarcată, mai ales, prin dotările din partea mamei natură, fiind beneficiara norocoasă ( pentru multe doamne și domnișoare) a unui piept pe care scria “DDD”. Însă, acest blessing from the nature, o cam incomoda în d-ale performanței în materie de tenis și a decis – ceea ce pentru multe femei pare o “mutilare” – să dea alfabetul înapoi și să se oprească pe la litera “C”.

 

 Rezultatele, insa, nu au întârziat să apăra și, iată, la numai 2 ani de la această decizie extremă, Simona Halep a ajuns în Top 20. Celebrele cupe DDD au fost înlocuite cu alte cupe – patru la număr până acum – cu ințialele WTA. Un “sacrificiu” care își arată roadele. Unii fani de sex masculin oftează după Simona Halep de acum 2 ani…multe femei au rămas și ele perplexe. Simona, însă, merge înainte – către Top 10 și, de ce nu, chiar mai sus…Hale(p)este-i pe toți, SIMONA!

 

 Morala: Succesul cere sacrificii. Fie ele și contra mamei natura…