simona-halep-1 poza

simona-halep-1 poza Simona Halep este o mare invingatoare.Va veni si ziua cand va cuceri si  un titlu de Grand Slam. Astazi, Simona Halep a dovedit ca are stofa de mare campioana.Modestia, tenacitatea si dedicatia extraordinara de gladiator vor face din Simona Halep o mare campiona. O tanara modesta, fara ifose si aere de vedeta a devenit un model demn de urmat pentru tanara generatie.Dupa Nadia Comaneci , Ilie Nastase si Gica Hagi, Romania are un nou idol – Simona Halep!

Simona Halep, un luceafar al sportului romanesc straluceste cu intensitate si aduce bucurie tuturor romanilor. Nu va trece mult timp si Simona va arbora drapelul romanesc pe unul dintre cele patru varfuri ale tenisului mondial. Nu a fost sa fie Roland Garros, poate va fi Wimbledon sau US Open. Daca nu, la anul, poate Australian Open…Deocamdata Simona a ajuns pe podiumul tenisului mondial. O ascensiune fulminanta intr-o perioada foarte scurta in care a castigat 7 titluri WTA, fiind singura jucatoare de tenis care a reusit sa castige intr-un singur an pe toate suprafetele de joc. Anul trecut, inainte de Roland Garros era numarul 57 de mondial….acum, a ajuns pe treapta a treia a clasamentului WTA!

 

Simona Halep nu a castigat Roland Garrosul de anul acesta, dar a castigat respectul a milioane de iubitori de tenis si a intrat in inimile tuturor romanilor. Acolo, in inimile romanilor, Simona Halep este numarul 1!