1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Un PNL de nerecunoscut fără Crin Antonescu

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

crin‘‘Întrebarea cine suntem are dintotdeauna în ce priveşte Partidul Naţional Liberal un răspuns ferm, un răspuns clar, un răspuns fără echivoc, un răspuns cunoscut de toţi românii care îşi cunosc istoria şi care sunt interesaţi de prezentul şi viitorul acestei naţiuni. Partidul Naţional Liberal este singurul partid istoric care a supravieţuit comunismului în toată Europa de Est. Partidul Naţional Liberal este un partid care nu şi-a schimbat niciodată numele şi esenţa doctrinei.

Citeşte mai mult...

SALONUL NAŢIONAL DE FOTOGRAFIE TURISTICĂ

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

134216Revista Vacanţe&Călătorii şi Fundaţia Amfiteatru, cu sprijinul Agenţiei Române de Turism şi Evenimente, organizează o nouă ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Turistică!
Expoziţia–concurs are în vedere, încă o dată, să atragă cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionişti, tema ediţiei XIX oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionaţi de călătorie şi cunoaştere.

Citeşte mai mult...

RowmaniaFest 2014, la Tulcea, între 29 - 31 august

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

descriptionRowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, este anul acesta la ediția a IV-a. Ne bucurăm să vă invităm la Tulcea, în perioada 29-31 august 2014 pentru 3 zile de vâslit, concerte pe faleză, dezbateri și apoi, pentru alte 4 zile, între 1 – 4 septembrie, pentru o expediție cu bărci în Deltă, până la Sfântu Gheorghe. Pregătim concerte pe alese și întreceri pe apă cu distracție, așa cum v-am obișnuit. Căpitan la bord este Ivan Patzaichin, iar plăcerea unui weekend pe apă este garantată.

Citeşte mai mult...

Apel la contribuţie - Revista de antropologie urbană(R.A.U.) nr 4/2014 Dosar tematic: Marginalitate

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

În istorie, diurnul este o imagine deformată a nocturnului. La lumina zilei, întâmplările sunt aşa cum dorim să le vedem, să le simţim, să le înţelegem. Nocturnul refuză un asemenea compromis pentru liniştea mulţimilor. El se află în preajma noastră din zorii istoriei iar oamenii l-au ocolit alungându-l în superstiţie, l-au circumscris tabuurilor, interdicţiilor, construindu-i o imagine de mundus inversus.

Citeşte mai mult...

LA SĂLIŞTE (POVESTIRI DIN VOLUMUL „DEPARTE DE ŢARA CU DOR”)

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

MULTEANU-Milena-WBBL„Eu mi-s umblată precum portiţa grădinii, puţin încoace şi puţin încolo”, mi-a spus odată Liţa Nuţa. Nu pot spune dacă se referise doar la faptul că se-nvârtise mai toată viaţa în jurul casei sale din Săliştea Sibiului. Poate că se referise şi la faptul că, pe oriunde ar fi umblat, tot în realitatea de lângă casă era ancorată, căci toate se învârt în jurul stâlpului grădinii sau al casei tale.

Citeşte mai mult...

Lansarea proiectului internațional “DISCOVER ROMANIA BEYOND DRACULA”

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

Poze-AIESEC-4-300x199În contextul în care identitatea și cultura românească sunt foarte puțin cunoscute de către tinerii din mediul internațional, AIESEC România – cea mai mare organizație de studenți din lume – derulează în perioada 20 iulie – 31 august 2014, proiectul internațional „Discover Romania Beyond Dracula”, pentru a le arăta străinilor România dincolo de legenda lui Dracula.

Citeşte mai mult...

O zi de naştere începută la Mănăstirea Ghighiu…

Sâmbătă, 30 August 2014 14:10

Romania

Am trăit recent o experienţă extraordinară: printr-o coincidenţă deosebită ziua mea de naştere a căzut de Înălţare şi cineva foarte apropiat sufletului meu s-a gândit să îmi ofere surpriza unui drum la Mănăstirea Ghighiu, aflată în apropiere de Ploieşti. Ridicată acum mai bine de patru secole, în mijlocul unei păduri care făcea parte din legendarii Codri ai Vlăsiei, acolo vin credincioşi din întreaga ţară să se roage la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, adusă din Siria, şi să bea apă dintr-un izvor tămăduitor.   

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600