1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ziua Brâncuşi” ca sărbătoare naţională… a fost votată în unanimitate

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

indexPe 4.10.2015, în haosul politic creat de demisia lui Victor Ponta, s-a întâmplat, totuși, un lucru minunat: în Camera Deputaților (cameră decizională) s-a votat, fără niciun vot împotrivă, Legea privind declararea zilei de 19 februarie – “Ziua Brâncuşi” ca sărbătoare naţională.

Citeşte mai mult...

Opt ani de la dispariția unui geniu fotbalistic – Nicolae Dobrin

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

dobrin2

Pe 26 octombrie,2015, se implinesc 8 ani de cand magicianul balonului rotund, Nicolae Dobrin, a plecat dintre noi lasand in urma sa amintiri de neuitat si un mare vid printre iubitorii fotbalului care l-au adorat si venerat pe perioada cand ne incanta cu driblingurile si golurile sale de neuitat. Acum, probabil, continua sa-si etaleze driblingurile sale ametitoare si fascinante, dincolo de nori si sa impartaseasca talentul si geniul sau fotbalistic cu cei din lumea ingerilor.Nicolae Dobrin este, in opinia mea, cel mai mare talent fotbalistic pe care l-a dat Romania. 

Citeşte mai mult...

Campionul național la raliuri Vali Porcișteanu, senzații tari pe macadam alături de cunoscuta actriț

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

365Actriţa Claudia Motea, care recent a obţinut premiul pentru Cea mai bună actriță la Festivalul Modern Film Galaţi, pentru rolul principal din pelicula KANDY, apreciază senzaţiile tari. Din acest motiv ea a acceptat invitaţia campionului național de raliuri Vali Porcişteanu, care a convins-o să-i fie parteneră la o cursă pe macadam.

Citeşte mai mult...

POIANA A TREIA

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

TREIGHIOCEI wbGhioceii nu sunt niciodată punctuali. Cu toate acestea, de fiecare dată când apar, vin exact atunci când le e sorocul: uneori în februarie, alteori în martie. Oare în emisfera sudică or creşte? Dacă da, când oare? În august, probabil. Mă rog, de fiecare dată ne iau prin surprindere şi ne minunăm că iarăşi le-a venit vremea, pe neaşteptate parcă, aşa cum pe neaşteptate se termină şi luna februarie, lăsându-ne cu gustul acela amar de neterminat.

Citeşte mai mult...

THE NEW YORK OBSERVER: Regizorul român Nae Caranfil dă lovitura cu „Closer to the Moon”

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

mg 71913Comunicat de presa - sursa Rador
Din România – dacă vă puteţi imagina – vine ultima gură de aer proaspăt, cu mult deasupra obişnuitelor filme de acţiune pe care Hollywood-ul continuă să le scoată pe bandă rulantă cu o delăsare absurdă.

Citeşte mai mult...

Bucureştenii,invitaţi să înconjoare Casa Poporului, pe 23 aprilie, la Noaptea Cărţilor Deschise 2015

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

Noaptea-Cartilor-Deschise-2015NOAPTEA CĂRŢILOR DESCHISE 2015. Anul acesta, campania își propune să aducă în stradă atât cartea, cât și pe iubitorii ei, în cel mai mare manifest pro-cultură din România. Participanții sunt invitați să înconjoare Casa Poporului, ținând în mâini câte o carte deschisă, de la editura Litera.

Citeşte mai mult...

Liviu Babeș - torța vie care în 1989 a ars în numele libertății

Luni, 30 Noiembrie 2015 17:08

Romania

 

liviu babes 1

Erou este acela care si-a daruit viata unui lucru mai important ca el insusi – Joseph Campbell

Pe 2 martie, 1990, împreună cu mai mulți colegi de la ROMAN SA ( locul de unde a pornit revolta muncitoreasca din 15 noiembrie 1987), am participat la prima comemorare a eroului-martir, Liviu Babeș, un erou necunoscut până atunci. Cu prilejul acelei ocazii a fost dezvelită pe Pârtia Bradul – locul unde pe 2 martie, 1989, Liviu Babeș devenea o torță vie în numele liberatii – o cruce de fier și s-au depus câteva coroane de flori. Au trecut 26 de ani de când Liviu Babeș a recurs la acest sacrificiu suprem in speranţa ca alții să trăiască mai bine. Acest gest radical s-a vrut o palmă adresată regimului comunist care subjuga românii ajunși la disperare, dar care nu aveau curajul, ÎNCĂ, să ridice capul și să se opună fățiș dictaturii comuniste.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600