1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sindicalisti nemultumiti de deciziile conducerii Serviciului Roman de Radiodifuziune

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

Referitor la Evaluarea activităţii salariaţilor din SRR(Serviciul Roman de Radiodifuziune), programată să se desfăşoare între 1.02.2015 şi 15.02.2015, SINDICATUL PROFESIONIŞTILOR DIN MEDIA SI CULTURA ROMÂNĂ (SPMCR) are următoarea poziţie:

- Consideră că aceste evaluări, atâta vreme cât nu au stipulate criteriile în CIM (în conformitate cu legislatia în vigoare, art.17 alin.(4) din Codul muncii, republicat) pot derapa, devenind o armă menită să lapideze profesional, servind diverse interese.(Odată cu intrarea în vigoare a noilor dispozitii legale, prin republicarea Codului muncii, contractele individuale de muncă ale salariatilor trebuie să conţină obligatoriu şi aceste criterii de evaluare.)

Citeşte mai mult...

Un manuscris de la VATICAN, scris în secolul XV, în care se vorbește despre Vlad Țepeș, geți și Zalm

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

documentVă anunț cu mare bucurie o reușită excepțională a istoricului și scriitorului Vasile Lupașc. După demersuri care au durat aproape 3 ani, a primit acceptul VATICANULUI pentru a intra în subsolurile cu arhivele antice și medievale. Acolo a putut să fotocopieze un document de peste 200 de pagini, în limba latină, scris de episcopul Nicollo de Modrussa, un trimis special al Papei, însărcinat cu anchetarea lui Vlad Țepeș, după arestarea acestuia de către Matei Corvin.

Citeşte mai mult...

ACEŞTI POLITICIENI CU MANEVRELE LOR DUŞMĂNOASE...

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

LEU-Corneliu-xwbŞi... din păcate, duşmănoase nu la adresa adversarilor politici, ci a votanţilor pe care, în aparenţă, vor să-i atragă. La adresa electoratului care, întărind convingerile unuia ca mine, şi-a dat seama de asta; la adresa populaţiei care, în aceşti 25 de ani, s-a lămurit cât este de minţită şi dezavantajată; la adresa ţării care riscă a nu mai fi un bun comun pentru cetăţeni, ci doar vacă de muls pentru ei.

Citeşte mai mult...

A TRECUT ŞI ZIUA ROMÂNIEI...(SCRISOARE ADRESATĂ UNUI PRIETEN DE LA ANTIPOZI)

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

LA-MULTI-ANI-ROMANIA-600x800-wbIată că a trecut şi ziua noastră cea mai scumpă de la 1  Decembrie, o zi plină de istorie, de speranţă şi de amărăciune după care, aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, păstrând imaginea din ce în ce mai palidă a Imnului Naţional, a defilării Armatei Române, a Tricolorului arborat ici şi colo în din ce în ce mai puţine locuri, a unui Băsescu din ce în ce mai jigărit şi cu chelia fleşcăită de lapoviţă aşteptând cu un aer plictisit terminarea defilării precum şi a câtorva farfurii de unică folosinţă cu un polonic de fasole şi un cârnat donate de umbra celei care a fost Armia Română.

Citeşte mai mult...

CÂND SPUN ROMÂNIA...

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

ROMANIA-HARTA-FLORI-WBCând spun România, spun Basarabia. Prima încercare a fraţilor români de a se uni cu Ţara Mamă. Când spun România, spun Alexandru Ioan Cuza. Primul domnitor al Ţării Româneşti. Rostind România, rostesc Alba Iulia şi Marea Adunare Naţională de la 1918 prin care s-a făcut posibilă unirea Principatelor Române. Când spun România, mă gândesc cu dor la Transilvania, Moldova şi Ţara Românească.

Citeşte mai mult...

Dezbaterile CSIC: Decembrie ’89

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

afisLa 25 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 societatea românească nu a reuşit încă să organizeze o discuţie matură, calmă şi argumentată despre unul dintre cele mai importante momente din istoria noastră recentă. Deşi explicabil prin apropierea temporală şi implicarea subiectivă a unor personalităţi din viaţa publică în desfăşurarea evenimentelor, faptul se cere corectat.

Citeşte mai mult...

Legea Educației și a Voluntariatului, în viziunea studenților ELSA

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 16:36

Romania

BNELSA România (Asociația Europeană a Studenților în Drept) desfășoară, în perioada 20-23 noiembrie 2014, Întrunirea Consiliului Național, la Hotel Silva din Busteni. La eveniment vor participa 320 de studenți din 11 grupuri locale ELSA, 25 de reputați avocați și consilieri juridici și numeroși parteneri ai organizației studențești. Invitații de onoare ai întâlnirii sunt Tanja Sheikhiatalut, vicepreședintele Moot Court Competition și Armin Khoshnewiszadeh, președintele ELSA International.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600