1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

INTERVIU NECONVENŢIONAL CU LIA LUNGU

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

LUNGU-Lia---birou-wbGeorge ROCA: Sunteţi o cântăreaţă cunoscută atât în România cât şi în America, aţi cucerit lumea cu vocea dumneavoastră, v-am văzut la televiziune cântând de Ziua României chiar şi pe faimosul Broadway... Care au fost „începuturile” dumneavoastră, cu ce începe romanul vieţii cântăreţei Lia Lungu?

Citeşte mai mult...

Gheorghe Gheorghiu - “Viaţa mea este ca o vacanţă...așa a vrut bunul Dumnezeu"

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

Ghe-Ghe refacut

Când spui Gheorghe Gheorghiu, spui :”Daca dragoste nu e, nimic nu e!”.Gheorghe Gheorghiu, mesagerul dragostei, un trubador veșnic îndrăgostit de fumos și de viață –  Gigi, cum îi spun prietenii – a rămas același romantic incurabil, un menestrel sensibil al secolului XXI, a cărui muzică unește suflete, răscoloste nostalogii și stârneste pasiuni . Muzica artistului Gheorghe Gheorghiu are  un mesaj simplu: dragostea pentru oameni. Gigi  își păstrează același timbru vocal cald și sensibil care l-a consacrat și care continuă  bucure sufletele românilor  “înfometați”  de muzică de calitate.  In ultimii ani însă,  îsi mută reședința , mai ales iarna,  dincolo de “marea balta”, in State si in Canada, unde aduce o doza de romanism autentic romanasilor aciuati in State si in Canada. Apoi, ca de obicei, in fiecare vară, Gigi își  stabilește  “ambasada” în Olimp, la Cireșica, unde alături de alți cunoscuți interpreți de muzică ușoară  încânta inimi, alină suflete și aduce câteva ore  de  bucurie celor care au decis să își încheie seară  pe terasa de la Cireșica – o locație paradisiaca  aflată pe buza Mării Negre. Recent am avut plăcerea să mă reîntâlnesc cu Gigi, un prieten bun, ocazie cu care am realizat interviul de mai jos….

Citeşte mai mult...

EuroVOLTAJ: Dorinţa de a o lua DE LA CAPĂT

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

voltaj01Interviu cu Călin GOIA

Viaţa n-are buton de rewind să
Poţi să întorci ce-ai pierdut
Nu poţi nici să o pui pe pauză
Când nu şti ce-i de făcut.

Citeşte mai mult...

Maria Nagy - “Cel mai mult imi lipseste...SCENA! Imi este foarte dor de publicul meu!"

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

 

Maria profil

Maria Nagy, cântăreața sexy, cu o față de păpușă, cu doi ochi mari, un zâmbet larg, fermecător, un breton a la Mireille Mathieu și cu o voce izbitor de asemănătoare cu cea a lui Bonnie Tyler, revine în forță și trăiește o a doua tinerețe. Vechilor fani, care nu au uitat-o niciodată, li se adaugă mii de fani din noua generație care, datorită fenomenului social numit Facebook , descoperă o voce cu un timbru vocal deosebit și o prezență scenică electrizantă, care  in anii '70 - '80, in Romania, făcea furori.

Citeşte mai mult...

Mărtişor de VIS – Interviu cu PAULA SELING

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

paula seling- Bună Paula, îţi mulţumesc pentru bunăvoinţa de a-mi acorda acest interviu. Ceea ce faci este pur şi simplu uimitor, întrucât transmiţi o sensibilitate aparte. Te rog să binevoieşti ca acest interviu să se focalizeze asupra OMULUI şi ARTISTULUI PAULA SELING. Pentru început, te rog să-mi vorbeşti despre prima ta dragoste, pianul, dar şi despre sesiunea care s-a încheiat acum câteva zile. Te felicit pe această cale pentru performanţa obţinută 

Citeşte mai mult...

Cucerind AMERICA

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

Vavi portret 1954 IasiInterviu acordat in exclusivitate pentru Radio ProDiaspora de Vavila Popovici - interviu realizat de Adrian-Vladimir COSTEA
 - Bună ziua, vă mulțumesc pentru bunăvoința de a accepta acest interviu. Doresc să vă mărturisesc faptul că am fost emoționat și fascinat atunci când v-am citit pentru prima dată creaţiile artistice.

Citeşte mai mult...

Ștefan Bănică: Libertatea artistică înseamnă în primul rând libertate de exprimare

Joi, 26 Noiembrie 2015 12:32

IMG 0319interviu de Judy Florescu

Ștefan Bănică reușește să  capteze atenția de la prima replică rostită în spectacolele sale de la Teatrul de Comedie, Revizorul și  Pescărușul, dar performanța sa se extinde în concertele  pe care le susține din anul 2002 la Sala Palatului cu casa închisă (mă refer la celebrele sale concerte de Crăciun) sau la Circul Globus (unde de cinci ani încoace, în luna martie, cânta cele mai frumoase cântece de dragoste, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor), dar și în turnee, concerte de club, show-uri în săli de spectacol sau în aer liber.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600