1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cucerind AMERICA

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

Vavi portret 1954 IasiInterviu acordat in exclusivitate pentru Radio ProDiaspora de Vavila Popovici - interviu realizat de Adrian-Vladimir COSTEA
 - Bună ziua, vă mulțumesc pentru bunăvoința de a accepta acest interviu. Doresc să vă mărturisesc faptul că am fost emoționat și fascinat atunci când v-am citit pentru prima dată creaţiile artistice.

Citeşte mai mult...

Ștefan Bănică: Libertatea artistică înseamnă în primul rând libertate de exprimare

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

IMG 0319interviu de Judy Florescu

Ștefan Bănică reușește să  capteze atenția de la prima replică rostită în spectacolele sale de la Teatrul de Comedie, Revizorul și  Pescărușul, dar performanța sa se extinde în concertele  pe care le susține din anul 2002 la Sala Palatului cu casa închisă (mă refer la celebrele sale concerte de Crăciun) sau la Circul Globus (unde de cinci ani încoace, în luna martie, cânta cele mai frumoase cântece de dragoste, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor), dar și în turnee, concerte de club, show-uri în săli de spectacol sau în aer liber.

Citeşte mai mult...

"Voi lua cu mine noaptea”

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

GRAMA-Dimitrie-wbInterviu cu poetul Dimitrie Grama

Pe medicul-poet Dimitrie Grama l-am ,,cunoscut” pentru prima oară în anul 2006, pe când lucram la editarea volumului O antologie a literaturii nemţene, o carte document, o carte de suflet, purtând semnătura regretatului scriitor Laurian Ante.
Mărturisesc că un vers al poetului Laurian Ante, a fost mereu în gândul meu, în toţi aceşti ani de activitate editorială: ,,Chiar dacă suntem săraci, vieţii nu avem voie să-i rămânem datori”…

Citeşte mai mult...

De vorbă cu un român pasionat

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

Pe domnul Romică Laz îl cunosc de mulţi ani, prin reportajele mele din mijlocul comunităţii române din Melbourne, însă nu am ştiut până acum câteva zile, când am aflat printr-un telefon primit şi o invitaţie că domnia sa este şi un artist foarte pasionat şi dăruit. El s-a născut în comuna Valea-Stanciului, judeţul Dolj, iar în 1953 s-a mutat în oraşul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, unde a locuit până în 1993, când se decide să părăsească România.

Citeşte mai mult...

Aventuri culinare istro-române

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

bb1un interviu de Bogdan Banu, Washington DC

Într-o zi însorită de noiembrie ne-am pornit prin București într-o aventură culinară unică, una care avea să ne poarte până departe, până pe malurile însorite ale mării Adriatice, pe tărâmuri istro-române.

Citeşte mai mult...

INTERVIU CU DOAMNA PROF.DR. RUXANDRA VIDU – PREŞEDINTA ACADEMIEI ROMÂNO-AMERICANE DE ARTE ŞI ŞTIINŢE (ARA)

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

ViDU Ruxandra 5BGeorge ROCA: Distinsă doamnă, mai întâi am să încep cu felicitările. În cadrul celui de al XXXVII-lea Congres al Academiei Româno-Americane de Arte şi Ştiinţe (American Romanian Academy of Arts and Science**), care a avut loc la Chişinău în luna iunie 2013, aţi fost fost aleasă preşedinte a acestei înalte organizaţii. Câteva detalii vă rog.

Citeşte mai mult...

INTERVIU CU ADRIAN SEVERIN DESPRE CRIZA DIN UCRAINA ŞI ALTE ASPECTE ALE RELAŢIILOR INTERNAŢIONALE

Miercuri, 01 Aprilie 2015 11:22

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600