1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

O scurtă întrevedere virtuală cu maestrul Marcel Spinei

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

Marcel SpineiBen Todică: Când aţi plecat din ţară?
Marcel Spinei: Era vara anului 1989... România era sufocată de căldură și de Ceaușescu… Provin dintr-o familie de preoţi din Basarabia, de 5 generaţii. Ca muzician-compozitor, violoncelist-solist, dirijor, muzicolog, editor și profesor doctor  cu două doctorate - în România și Grecia, am avut șansa ca în perioada 1979-1981, printr-un contract cu ARIA (Asociația Română de ImpresariatArtistic) să cânt în Orchestra Simfonică Siciliană de Stat din Palermo, de unde plăteam lunar 47% din salariu, statului român…

Citeşte mai mult...

Interviu cu poetul dr. Florin Gheorghiu din Grecia

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

Ben Todică: De ce aţi plecat din ţară?
Florin Gheorghiu: Am plecat din țară, deoarece soția mea era cetățean străin şi am decis să ne continuăm viața în patria ei.
B.T.: Care a fost obstacolul cel mare pe care l-aţi înfruntat ca emigrant, la început şi după aceea? Ce a fost cel mai greu?

Citeşte mai mult...

Caroline Gombe – visul american al unei actrițe românce la New York

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

 

 

Gombe

Caroline Gombe, absolventă de UNATC, o româncă talentată, ambițioasă, inteligentă și foarte determinată, cu o atitudine "Yes, I can do it” si cu un look exotic care “ dă bine” în lumea filmului,a decis in vara anului 2008 să-și stabilească reședința dincolo de “ marea balta”, mai precis in New York, in cautarea visului american.

Citeşte mai mult...

INTERVIU CU DOAMNA ECATERINA CÎMPEAN – DIRECTOR GENERAL AL POSTULUI DE RADIO „PRODIASPORA”

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

Cathy 4nDan BOANŢĂ: În urmă cu cinci ani s-a născut un proiect la care doi oameni au rezonat din plin. Şi vorba poetului, „acesta trebuia să poarte un nume”, aşa că i  s-a spus „Radio ProDiaspora”.
De ce „Radio ProDiaspora”?

Citeşte mai mult...

INTERVIU CU CARICATURISTUL COSTEL PĂTRĂŞCAN

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

PATRASCAN Costel WB„Dracul însuşi ar deveni agreabil
dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrăşcan"
(Alex Ştefănescu)
 
Veronica IVANOV: Ce poate spune Costel Pătrăşcan despre caricaturistul Costel Pătrăşcan?

Citeşte mai mult...

DE VORBĂ CU PLASTICIANA RODICA LOMNĂŞAN

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

LOMNASAN-Rodica-wbVeronica IVANOV: De unde a venit dragostea pentru artă / gravură?

Rodica LOMNĂŞAN: Am studiat Şcoala de Artă de la vârsta de 11 ani. Am început la Sibiu – un oraş cu un aer medieval pe vremea aceea.

Citeşte mai mult...

Ana Pasti – o nouă aspirantă la Hollywood

Luni, 20 Octombrie 2014 15:02

 

ana pasti interviu poza

 Se pare că românilor le prieşte aerul din Los Angeles. În ultima vreme, tot mai mulţi tineri din lumea lite­rară, a cinematografiei sau a medi­cinei scriu adevărate poveşti de succes în America. Visul american se trăieşte cu ochii deschişi. O astfel de poveste, aflată în plină desfăşurare, poarta numele Ana Pasti, o actriță româncă determinată să deschidă ușile de la Hollywood.

 Ana Pasti a avut șansa să cutreiere lumea în lung și în lat și să trăiască în locuri exotice precum Madagascar, Uganda, Kenya, Thailanda si Pakistan. Un globtrotter autentic care, se pare, că și-a găsit destinația finală: Los Angeles, USA! A ajuns în State acum mai bine de trei ani pentru a-și aprofunda studiile de actorie și a-și împlini visul american, un vis pe care speră să-l trăiasca  la Hollywood. Absolventă de UNATC, fosta elevă a profesorului Dem Rădulescu, a ales USA, țara tuturor posibilităților, deoarece a considerat că, deși în România există foarte mult talent, posibilitățile de realizare sunt , din pacate, foarte limitate. Recent aboslventă a renumitei “University of Southern California”, unde a studiat actorie timp de trei ani, visează în continuare frumos și speră să răzbească în “jungla hollywoodiana”. Talentul, inteligența, ambiția, personalitatea de învingător și un look exotic, fac din Ana Pasti o candidată puternică care, în opinia mea, va reuși să deschida ușile de la redutabila fortăreața a filmului mondial, locul de unde se da oră exactă în lumea cinematografiei – HOLLYWOOD!

 

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600