1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PUR ŞI SIMPLU NU ÎMI VINE SĂ CRED CE VĂD LA TELEVIZOR

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

JIANU-Liviu-22Acum 10 ani, autobuze, autocare, veneau grămezi, stive, din ţară, odată cu revoluţia protocalie. Mulţimi de organizatori, trâmbiţaşi, gonaci, hăitaşi, şi vânat... se înghesuia să aclame alesul zeilor, care sfârşea în triumf, sugând din sticlă. Acum câteva zile, alt Malstrom de autobuze, autocare, alţi hăitaşi, alţi gonaci, alt vânat euforic, năvălea să îşi sărbătorească idolul, care sugea şi Domnia sa, la tata maternă a aceluiaşi luminos protector înalt.

Citeşte mai mult...

Grațierea unui Șomer Prezidențiabil

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

adrian vladimir costeaChiar dacă o Reformă a clasei politice se află la “ani lumină”, chiar dacă campania electorală se va termina după cel de-al doilea tur electoral, “debăsificarea”, “depontificarea”, vor avea drept urmări, o completă iresponsabilizare a clasei politice romȃnești. În plus, electoratul va deveni din ce în ce mai neinteresat de “politivizarea” excesivă pe ecranele mass-mediei a jignirilor reciproce și a amenințărilor utilizate de liderii politici.

Citeşte mai mult...

În speranța de a deveni CREȘTINI...

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

Ce tristețe pe omul cu sufletul pătat, mai ales când nu-și conștientizează propria decădere! Noi nu suntem niciodată vinovați, trăim într-o lume de basm, și mai mereu activitățile noastre au prioritate. Ne amintim de faptul că ne considerăm creștini de câteva ori pe an, în rest, înjurătură face parte din vocabularul nostru zilnic. Iar atunci când nu înjurăm, avem talentul de a răni, de a jigni, de a-i desconsidera pe cei din jur. Practic, dacă acum mai bine de 2000 de ani Iisus a fost răstignit pe cruce, astăzi, ne răstignim “prietenii” pe crucea nepăsării. Și totuși, suntem creștini!

Citeşte mai mult...

Fascinaţia şi ambiguitatea raportului dintre individ şi Opinia Publică

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

adrian vladimir costeaV-aţi cupla cu o persoană care nu este acceptată de opinia publică? Ce decizie aţi lua dacă aţi fi tȃnăra din romanul “Legăturile primejdioase” (Charles de LACLOS), îndrăgostită de un bărbat cu o reputaţie proastă, avȃnd în vedere faptul că opinia publica v-ar deveni potrivnică? Aţi putea ignora faptul că legile nescrise ale comunităţii în care vă desfăşuraţi activitatea v-ar impune “tăierea părului, îmbrăcămintea, încălţămintea şi întreaga înfăţişare a trupului”?

Citeşte mai mult...

Imbecilizarea e aici – confiscarea rațiunii și a bunului simț

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

"Vederea nu înseamnă cunoaştere" (Giovanni Sartori)

Dacă într-un magazin alimentar sunt descoperite alimente expirate sau depozitate în condiții care pun în pericol sănătatea consumatorilor, Protecția Consumatorului poate amenda patronul acelui magazin, poate confisca marfa, poate închide magazinul respectiv, întrucât este pusă în pericol sănătatea consumatorului, care, din diferite motive, poate cumpăra acel produs. Un produs expirat, poate fi ambalat frumos, iar consumatorul poate fi tentat să cumpere și să consume acel produs.

Citeşte mai mult...

După bunul plac

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

Refuzarea propunerilor privind Ministerul Culturii și cel al Finanțelor, cât și cutremurul generat de condamnarea la 10 ani cu executare a lui Dan Voiculescu, ilustrează senzația iritantă că în România se acționează după bunul plac, fiind irelevant cine are dreptate, ci doar cine are influență necesară pentru a acționa la un anumit moment dat.

Citeşte mai mult...

DISTRUGEREA HAMAS-ULUI = CALEA PENTRU PACE

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 23:11

Peste puțin timp se împlinește o lună de zile de când a început conflictul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas ca urmare a atacurilor cu rachete trase din Fâșia Gaza spre populația Israelului. De-a lungul anilor, membri ai acestei grupări au făcut o mulțime de victime în rândul civililor israelieni. Acum, ca și în alte războaie, Israelul duce o luptă de apărare a populației israeliene și a statului său.
Chiar şi membrii moderați ai Guvernului israelian, cum ar fi ministrul Justiției, Tzipi Livni, vor ca acțiunea militară israeliană în Fâşia Gaza să meargă mai departe până când Hamas va fi dezarmat, implicit până când sunt distruse zecile de tuneluri, tuneluri care pornesc din interiorul clădirilor publice și a caselor particulare din Gaza și ajung până pe teritoriul Israelului, construite din beton care au și instalații electrice funcţionale, la cca 5-6 m adâncime.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600