1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SEO & WEB DESIGN

PDF Imprimare Email

Scris de Alina IUGA Duminică, 27 Mai 2012 18:21

MCB-WEBDESIGN-wbAi un SITE? Vrei să fii în Top 10 Google? Promovează-l!!!

SEO (Search Engine Optimization) înseamnă optimizare site pentru motoarele de căutare, mai exact arta de a optimiza un site sau o pagină web pentru a-i creşte poziţia în motoarele de căutare. De-a lungul timpului, creşterea numărului de site-uri a dus la apariţia motoarelor de căutare gen Google, Yahoo, Bing, etc, iar apoi mărirea frecvenţei utilizării acestora din urmă a condus la necesitatea optimizării site-urilor pentru a ieşi cât mai în faţă în căutări. Soluţiile de optimizare site ajuta la:

cresterea numărul de vizitatori veniţi din motoarele de căutare;cresterea poziţiei site-ului în motoarele de căutare;marirea profitului realizat;aducerea de audienţă targetataă, focusată pe un anumit subiect.

Procesul de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), împreună cu creşterea popularităţii site-ului cresc poziţia site-ului în motoarele de căutare, şi implicit numărul de vizitatori, de cumpărători şi de vânzări. Promovarea site-ului în diverse directoare web, directoare de articole, reţele sociale, bloguri, etc este vitală în orice campanie SEO, trebuie realizată de către o oameni competenţi, specializaţi şi cu o experienţă îndelungată în procesul de optimizare.

Promovarea se realizează manual, iar la sfârşitul acesteia vă prezentăm rapoarte detaliate, fără nici un cost suplimentar. În concluzie aveţi nevoie de optimizare (SEO) pentru că:

91% din traficul unui site provine din motoare de căutare că Google, Yahoo, Bing;80% din cei care folosesc motoarele de căutare NU trec de prima pagină cu rezultate;Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este cea mai eficientă şi ieftină metodă de promovare a unui site;Primiti vizitatori care caută exact produsul său serviciul pe care îl oferiţi;Prin apelarea la servicii de optimizare web se primesc vizitatori target-ati;Fata de link-urile sponsorizate, prin utilizarea de servicii de optimizare web beneficiaţi de poziţii de top pe o perioadă îndelungată, fără a mai plăti cuiva.

Vrei să îţi optimizezi site-ul, vrei ca afacerea ta să aibă succes iar numărul de potenţiali clienţi să crească? Nu ezită!

Contactează-ne!

Pentru o ofertă de preţ, vă rugăm să ne oferiţi cât mai multe detalii despre afacerea dvs, site-ul dvs cât şi cuvintele cheie pentru care doriţi optimizare seo astfel încât să vă putem face o analiză cât mai corectă.

Completaţi formularul de pe pagina noastră de web:

http://moldoveancublog.ro/seo-web-design

Vrei ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă? Vrei că ideile sau produsele tale să se bucure de un real succes? Construieşte-ţi un site!!!

În mediul online avem azi milioane de site-uri web. Şi asta deoarece Internetul a evoluat enorm în ultimii ani, iar afacerile sau activităţile personale se promovează online pentru a deveni cunoscute. Un site este o modalitate de a te prezenta sau de a-ţi promova afacerea, ori de a-ţi vinde produsele. Un site este cartea ta de vizită, propriul tău portofoliu.

Dacă afacerea ta presupune vânzare de produse, un magazin virtual e o idee genială, care te poate spre succes. Fiecare site, ca şi fiecare afacere, are un mesaj pe care vrea să-l transmită clienţilor şi vizitatorilor. Misiunea noastră e să facem ca mesajul să fie auzit şi văzut de audienţă potrivită. Ce presupune procesul de creare a unui site?

Printre altele, procesul de creare a unui site presupune: layout, aşezare în pagina, funcţionalitate, accesibilitate, siguranţă, aspect visual, validarea codului sursa, design deosebit. Toate acestea nu pot fi oferite de oricine, aveţi nevoie de profesionişti în creare site-uri web. Din dorinţa de a se face cunoscuţi foarte mulţi încearcă crearea de site-uri web personale. Dar faima în mediul online nu se obţine aşa uşor. Procesul de creare a unui site este unul complex, iar pentru că rezultatele să fie satisfăcătoare e nevoie de profesionalism.

Preţul, ca şi timpul de realizare, diferă în funcţie de complexitatea proiectului. Ceea ce rezultă din procesul de creare este un site eficient şi optimizat pentru motoarele de căutare. Un site web oferă afacerii dumneavoastră credibilitatea şi siguranţa seriozităţii de care are nevoie.

Dacă nu eşti online, "nu trăieşti" deci nu te faci cunoscut! Procesul de creare a site-ului începe în momentul în care ne contactaţi şi ne spuneţi ce anume vă doriţi, mai exact ce tip de site. Apoi Dvs ne veţi furniza materialele pe care le deţineţi, imagini, filme, logo-uri, concept, alte idei, numărul de pagini web şi alte informaţii utile. Avem nevoie de informaţii cât mai detaliate pentru că rezultatul să fie exact cel pe care îl aşteptaţi. Dacă nu aveţi materialul pregătit, vă ajutăm noi să alegeţi conceptul web şi design-ul. Indiferent care e finalitatea procesului de creare site pentru Dvs, unul simplu, un magazin online, catalog de produse sau site de prezentare, noi suntem aici ca să vă arătăm ce înseamnă performanta şi calitatea la costuri rezonabile.

Suntem specializaţi în construirea de site-uri de prezentare pe platforma WordPress şi magazine online pe platforma OpenCart

.

Pentru o ofertă de preţ, timp de execuţie sau alte detalii nu ezită! Contactează-ne!

Adaugă comentariu

Nume:
Email:
Comentariu:
  Cod de verificare, litere mari fără spaţii.
Cod de verificate:
  Dosar

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600