1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Umbo-ul unui SCUT DACIC apare ca disponibil la vânzare pe internet, la 45.000 $

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

scut-dacic-3În atenția poliției de patrimoniu!

Pe adresa de mai jos apare ca disponibil la vânzare umbo-ul unui scut dacic. Fotografia postată este identică cu cea a unuia dintre umbo-urile recuperate deja de la traficanți. Are aceleași defecte. Ar fi bine să cercetați. Mulțumim!

Citeşte mai mult...

“Apelul celor beți către cei lucizi” – Robert Mugabe si delirul Zimbabwean

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

“Astăzi, ideea de democrație se bucură de o popularitate universală. Majoritatea regimurilor emit tot felul de pretenții la titlul de democrație; cele care nu o fac adesea insistă că forma lor de guvernare nedemocratică reprezintă o etapă necesară pe calea spre etapa finală – democrația. În ziua de azi, până și dictatorii par să creadă că un pic de limbaj democratic este un ingredient indispensabil legitimității lor.” (Robert DAHL, Democraţia şi criticii ei)

Citeşte mai mult...

Coșmarul viu din 9/11

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

9-11-0111 Septembrie nu a dispărut din memoria americanilor, ci dimpotrivă, evenimentele din ultimul timp, cu precădere atacurile grupării teroriste SI/ ISIS, reactualizează teroarea provocată de prăbușirea turnurilor gemene. Decapitarea jurnalistului American, violarea femeilor și convertirea obligatorie la islam, precum și un val important de migrație al civililor în zonele apropriate demonstrează faptul că Terorismul nu a fost înfrânt.

Citeşte mai mult...

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TINERETUL ZILELOR NOASTRE?

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

Vavi portret 1973„Nu există cunoaștere înnăscută, pentru motivul că nu există copac care să iasă din pământ cu frunze și fructe.”
Voltaire

   A trecut mult timp de la cel de al doilea război mondial și unii tineri sunt impasibili la cuvântul război, alții vorbesc cu o anumită încântare, alții cu patimă.

Citeşte mai mult...

Conturarea identităţii prin intermediul Voiajului

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

adrian vladimir costea~Ţările Romȃne din prima jumătate a secolului al XIX-lea~

“Ȋmi plac călătoriile de gură-cască adică să vezi pentru a vedea, să apuci ideile pe măsură ce ele vin, să nu studiezi nimic ṣi totuṣi să ȋnveţi, dar ȋntr-o manieră instinctivă, să ȋnveţi aproape cum ai respira ṣi fără să-ţi faci multă grijă, să te lămureṣti mai degrabă decȃt să te instruieṣti, căci ideile vin, ȋn timp ce instrucţia cȃṣtigă.’’ (GIRARDIN, Saint-Marc, Souvenirs de voyages et d’études, Paris, 1857, în BERINDEI, Dan, Revoluţia Romȃnă din 1848-1849)

Citeşte mai mult...

RUSIA 2014

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

ROMAN-Viorel-wbArmata Ortodoxă din Ucraina de est, dizidentă, şi Statul Islamic din Orientul Apropiat, ambele fără definirea clară a graniţelor şi naţionalităţii pentru care luptă, sunt apariţii noi pe scenă politică internaţională. Este dificil de stabilit responsabilitatea în afara unei statalităţi clare.

Citeşte mai mult...

Lumina Timpului Reflectată în Oglinda Cărţii de lângă Mine

Duminică, 26 Octombrie 2014 11:28

Lumina Timpului Reflectat in Oglinda Cartii de langa MineCalitatea cea mai de seamă a timpului, fluiditatea lui, îmi oferă perspective nebănuite de contemplare a realităţii în mijlocul căreia am apărut în urmă cu mai multe decenii. Chiar dacă segmentele sale se înfăţişează disparat în faţa memoriei, totuşi înţelesul profund al evenimentelor prin care am trecut se conturează tot mai clar pe măsură ce străbat învelişurile succesive de impresii şi emoţii felurite ce îmi perturbă obiectivitatea contemplării. Chipuri disparate, frânturi de peisaje şi tensiunea întâmplărilor vin asemenea unui vârtej asupra mea în clipele de răgaz, când încerc să stau liniştit în mijlocul năvalei vieţii.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600