Nu vreau să mor până nu văd ReUnirea

Preşedintele Dodon, se află pe tron, ales de către moldoveni. Alegătorii ştiau pe cine aleg în fruntea statului. El şi-a arătat poziția ostilă față de România şi de tot ce este românesc. Pe de altă parte, Dodon înainte de a fi ales şi-a arătat simpatia față de Rusia, bazându-se pe alegătorii rusofoni, pe care sondajele au arătat că sunt o masă de alegători numeroşi. Aşa a câştigat alegerile rusofonul Dodon. Să nu vă aşteptați că Dodon va avea orizontul deschis către unionişti. El se bazează pe ajutorul ce-l va primi de la Putin care, la rândul lui, are nevoie de o zonă tampon între Rusia şi țările UE, dar mai ales țările NATO. Ruşii au interes să păstreze Republica Moldova sub influența sovietică, punându-şi oamenii lor în funcții de conducere a statului moldovean.
Aşa că, dragi moldoveni, dragi români din stânga Prutului, trebuie să doriți mai întâi să lămuriți votanții rusofoni să-şi schimbe intențiile de vot şi asta nu va fi uşor. Arătați-le diferențele de trai dintre occident şi Rusia, dintre Moldova și România – unde veniturile populației sunt de vreo cinci ori mai mari decat cele din stânga Prutului.

La anu, vom sărbători o sută de ani de la Marea Unire din 1918. O unire care nu a durat prea mulți ani, deoarece vechiul stăpân de la răsărit a revenit în forță pe meleagurile moldave. Acum, chiar dacă rușii nu mai sunt prezenți oficial în Moldova, ei au găsit un înlocuitor agreat de Moscova, în persoana unui trădător de neam și țară: Igor Dodon.

Chiar dacă acum e urcat pe tronul de președinte, el poate fi dat jos atunci când veți hotărî cu cine trebuie să votați unirea mult dorită de toți românii de pe ambele maluri ale Prutului, se va produce. Se vor aduna toți românii şi vor ,,seca dintr-o sorbire” apa ce ne desparte.
Sunt un român cu sânge de basarabean şi-mi pare rău că sunt prea bătrân ca să mai prind ReUnirea, dar o vor prinde copiii mei.