1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PETRECERE ROMANEASCA la Casa Romana din Hayward, CA

PDF Imprimare Email

Scris de Lucian Oprea Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 19:22

casa_romana_hayward_caVineri, 3 Februarie, 2012, Ora : 8:00 pm la Casa Romana, 26050 Kay Avenue, Hayward, CA 94545
Asociatia culturala BEST ART din Romania prezinta un spectacol extraordinar intitulat PETRECERE ROMANEASCA cu participarea renumitilor artisti interpreti de muzica populara si usoara: MARIA DRAGOMIROIU, MIRABELA DAUER, RAOUL, NICU PALERU, IONICA ARDELEAN si artista de comedie OLTITA CHIRILA. Realizator : BEBE MIHU.

Spectacolul este o seara romaneasca unde veti avea locuri la mese iar mincarea si bautura sint oferite la bufet cu autoservire. Aveti aceasta ocazie unica de a-i cunoaste de aproape pe acesti renumiti artisti, de a
sta de vorba cu ei, de a face poze si de a dansa.

Maria Dragomiroiu, având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal este comparată cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. Va asiguram ca dealtfel este deosebit de talentata in a conduce o hora romaneasca si a nu va lasa sa stati prea mult la mese.
Mirabela Dauer este considerată de unii critici muzicali ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii usoare românești din ultimii 30 de ani. Vocea ei neegalata este neschimbata, la fel de tinara ca si in primii ani ai carierei artistice. A lansat până în prezent 28 de albume.
Raoul, compositor si interpret roman cu o extraordinara creativitate, neobosit poate delecta publicul atit cu muzica usoara cit si muzica populara.
Nicu Paleru, interpret de mare success al muzicii populare romanesti, foarte la moda acum in Romania si cunoscut dealtfel si ca interpret de manele.
Ionica Ardelean, interpret de muzica populara romaneasca stabilit in Los Angeles integreaza foarte bine muzica populara romaneasca in mediul emigrantilor romani de pretutindeni.
Oltita Chirila, ofera momente vesele cu naturalete si usurinta imposibil de egalat.

Cost bilet : $45/persoana care include costul spectacolului, bufet asortat si bauturi nealcoolice.
Bauturile alcoolice se pot cumpara contra cost. Vineri pentru plata biletului de intrare va rugam sa aduceti bani cash ($50/persoana) pentru ca sa evitam depunerea check-urilor in banca. Va rugam rezervati-va locurile din timp, pentru ca numarul de locuri este limitat.
Biletele se pot procura contactind Casa Romana, Traian Cipleu (510) 780-9627, [email protected] sau Colo Dumitriu [email protected] Daca mai ramin bilete nevindute, se vor putea cumpara inainte de inceperea spectacolului, la intrare in Casa Romana, pentru $50/ persoana, cash. Ocuparea locurilor in sala se face in ordinea sosirii. Va rugam transmiteti mai departe aceasta informatie, anuntativa prietenii
si haideti cu toti la aceasta SEARA ROMANEASCA de neuitat.

Adaugă comentariu

Nume:
Email:
Comentariu:
  Cod de verificare, litere mari fără spaţii.
Cod de verificate:
  Cultura

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600