1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Umbrele Caselor în Lumina Dimineții

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

Umbrele Caselor în Lumina DiminetiiAplecat asupra mesei de lucru el scria privind razele răsăritului de soare care se răspândeau în întreaga cameră desenând figuri fantastice pe pereții aflați încă în semiîntuneric. Distingea tonalitățile multicolore ale fasciculelor de lumină aruncate sub forma unor jerbe ce izvorau din acel singur punct incandescent, soarele. Degetele sale alergau pe tastele claviaturii de calculator, care devenise un fel de pian la care cânta piese din aleasa muzică a cuvintelor.

Citeşte mai mult...

ILEANA VULPESCU NOMINALIZATĂ PENTRU PREMIUL NOBEL 2015

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

VULPESCU-Ileana-wbNOMINATION
Bucharest, 29 January 2015
TO: The Nobel Committee of the
Royal Swedish Academy
Street: Källargränd 4
Stockholm, SWEDEN
Tel.: +46 (0)8 663 09 20
Fax: +46 (0)8 660 38 47
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; e necesar să activaţi JavaScript pentru a o vizualiza. , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; e necesar să activaţi JavaScript pentru a o vizualiza.
SUBJECT: 2015 Nobel Prize in Literature

Citeşte mai mult...

LIDERI DE FILM – O CAPODOPERĂ SEMNATĂ DE PAUL POLIDOR

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

AFIS-POLIDOR-LIDERI-IN-FILM-WB*Prezentarea de faţă este însoţită şi de un fragment din volumul „Lideri în film: curs opţional de jurnalism vizual şi psihosociologie politică” de Paul Polidor, lansat la Librăria „Mihai Eminescu” din Bucureşti pe 26 martie 2015  O capodoperă a genului pe care o recomand cu plăcere tuturor celor care doresc să se uite cu atenţie spre lumea în care trăim!

Citeşte mai mult...

ŞANSA VIEŢII

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

BUICA-ElenaNu de puţine ori ne punem întrebarea: oare cum îşi alege viaţa  acei oaneni cărora să le ofere  o şană, iar altora să le întoarcă spatele?

Când în luna ianuarie, 2014 a fost larg mediatizat accidentul aviatic aproape de localitatea Horea, atunci am retrăit o întâmplare petrecută cu mai mulţi ani in urmă pe aceste meleaguri, dar nici atunci nu am văzut evenimentele aşezate într-o relatare scrisă. Totuşi, subconştientul a lucrat treptat.

Citeşte mai mult...

FERNANDO BOTERO SAU CULTUL OBEZITĂŢII EXTREME

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

GA-BOTERO-wb1932 - Se naşte Fernando Botero - Pictor, sculptor, caricaturist, portretist Columbian.
La 12 ani capătă instrucţie de matador în paralel cu şcoala normală. Să nu ne mirăm că primele sale picturi sunt inspirate de arena cu tauri. La numai 16 ani prezintă picturi înregiunea să natală Medellin.

Citeşte mai mult...

CURAJUL DE A IUBI, DRAGOSTEA DE OAMENI ŞI DRAGOSTEA DE MAMĂ

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

JANIK-Gabriela-wbAm fost întrebată odată: „De unde am curaj să spun unei persoane «Te iubesc»?” Am stat şi am privit uimită, chiar dacă persoana care mi-a pus întrebarea se afla la mii de kilometri depărtare, auzindu-ne doar prin tehnologia modernă. Pe moment, rămăsesem fără grai. Apoi, gânditoare am răspuns: „Când îţi trebuie curaj? când iubeşti, când spui vorbe frumoase, când apreciezi sau când înjuri şi blestemi?

Citeşte mai mult...

ORICE ÎNCEPUT E O PRIMĂVARĂ

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 10:44

BUNI-SANZIENE-ok-wb„Lui George Roca, pentru un nou început...”

Am iubit întotdeauna începuturile, de toate felurile, aşa scurte cum sunt ele, amintindu-ne de un tren care trece printr-o gară mică. Iubesc începuturile înainte de orice, pentru că au frumuseţea şi freamătul unei primăveri, aşa cum primăvara are printre altele şi farmecul unui început.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600