1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Capitanul fantoma

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

fotoAcum multi ani, pe strazile Barcelonei, bantuia o legenda straveche, impartasita de strabuni, care creea un profund mister. Un mister invaluit in magie neagra, spaima si multa aventura.

Strabunii spuneau ca in fiecare noapte cu luna plina, un capitan monstros, cu o rautate fara limite, isi facea aparitia cu nava sa fantoma in portul celebru din Barcelona, insotit de echipajul sau de temut.

Citeşte mai mult...

Prahova Classic Nights debutează la Castelul Cantacuzino!

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

1Când spui Castelul Cantacuzino, automat te gândești la mii de ani de istorie a familiei, la simboluri heraldice și panorame impresionante asupra munților Bucegi.

 
Mai nou, Castelul Cantacuzino mai înseamnă și Prahova Classic Nights! Adică un sezon întreg de concerte de muzică clasică, ce adună în acest loc stele ale Teatrului Bolshoi din Rusia, pe acceași scenă cu invitați speciali, soliști internaționali de renume, dar și muzicieni de prim rang ai scenei clasice românești.

Citeşte mai mult...

Aurul şi argintul antic al României la Muzeul Județean Buzău

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

Afis Aurul si argintul BuzauExpoziţia-eveniment itinerantă Aurul şi argintul antic al României va putea fi admirată în perioada 23 septembrie - 1 noiembrie 2015 la Muzeul Județean Buzău.

Citeşte mai mult...

Stelele Teatrului Bolshoi revin la concertele Prahova Classic Nights!

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

poster PCN septembrieAl doilea sezon Prahova Classic Nightsdebutează în data de 27.09.2015, la Castelul Cantacuzino din Bușteni,reunind soliști de prim rang ai Teatrului Bolshoi din Rusia! Alături de aceștia vor interpretamuzicieni de renume ai scenei românești dar și artiști internaționali, într-o serie de concerte uimitoare care, deja, au devenit un obicei de marcă al Castelului Cantacuzino!

Citeşte mai mult...

Claudia Motea și Horațiu Mălăele, ambasadori ai turismului gorjenesc

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

horatiu si claudiaMai mulți gorjeni de succes au primit titlul onorific de „ambasadori ai turismului gorjenesc”, duminică seara, în cadrul manifestărilor cultural-artistice desfășurate în Piața Prefecturii în cadrul programului „Vino acasă la Brâncuși!”.

Citeşte mai mult...

Ultimele descoperiri de interes mondial făcute la Poiana Cireșului vor fi prezentate miercuri, într-

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

om-preistoricCercetarea arheologică de pe șantierul Poiana Cireșului de lângă Piatra Neamț a luat sfârșit. Printre nenumăratele obiecte și rămășițe osoase scoase la lumină, s-au găsit și oase gravate sau obiecte de podoabă cu o vechime de peste 20.000 de ani, aparținând Omului Gravetian care avea aici, în acea vreme, o tabără de vânătoare.

Citeşte mai mult...

O poveste cu Vikingi la Rășnov!

Joi, 26 Noiembrie 2015 01:38

3La poalele cetății Râșnov, Festivalul de Reconstituire Istorică, ajuns la a șasea ediție, a avut ca invitați anul acesta 44 de vikingi din grupul Trondheim Vikingland din Norvegia. Cel mai tânăr membru al grupului are doar 4 luni, iar cel mai în vârstă sare de 60 de ani!

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600