1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Banner
cof_banner_GandaculdeColorado Perfect Tour

FELICIA FELDIOREAN - "PETALE DE SUFLET" (poezie)

Email

Scris de Gheorghe A. Stroia Duminică, 23 Octombrie 2011 17:58

ff_petaleDin colecţia LIRIK a Editurii Armonii Culturale, vă semnalăm o nouă apariţie editorială: FELICIA FELDIOREAN - "PETALE DE SUFLET" (poezie). Iată ce spune despre motivaţia subtilă a scrierilor sale, însăşi autoarea: „Sunt o româncă, răsărită într-o vară, într-un mic sat din Ardeal. Îmi place să spun că sunt, nu prima generaţie de intelectuali, ci ultima generaţie de ţărani, plecată după şcoala primară la Braşov să înveţe carte. După terminarea şcolii gimnaziale şi a Liceului de Ştiinţe ale Naturii din Braşov, am absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.

Sunt simplitate, sensibilitate, Iubire de Frumos şi de Viu, de Natură şi de tot ce mă înconjoară în Univers. Sunt Credinţă şi Iubire. Sunt respiraţia Satului şi a Gliei, sunt Pământul din care m-am născut şi pe care îl port cu mine prin lume. Sunt Dor infinit de Rădăcini şi de Neam.

" Sunt primăvara într-un strop de rouă", "eu sunt un iceberg ce străbate marea", „sunt infinitul şi sunt dimineaţa", " sunt roua care cade pe obraji".

Scriu pentru a mă exprima, a comunica, a plânge şi a râde, a urca şi a cobori, a visa şi a iubi. Scriu pentru că sunt vie şi pentru că Dumnezeu mi-a dat acest Talant. Scriu pentru sufletele din jurul meu însetate de Iubire şi Frumos.

Am scris şi scriu din dorinţa de a fi înţeleasă, iubită şi crezută pentru ceea ce fac şi pentru ceea ce sunt. Poezia pentru mine este o formă de reînviere, de retrăire a iubirii pierdute, moarte sau regăsite.  Poezia poate fi lumină şi întuneric, viaţă sau moarte. Poezia e  zbor şi cădere....şi eu mă identific cu ele. Eu...doar Sunt!  (Felicia Feldiorean, născută pe 08 iulie 1968, la Braşov)

Portofoliu editorial...

Editura Armonii Culturale a fost fondată la Adjud, la 15 iunie 2011 (la 122 de ani de la trecerea în nefiinţă a Luceafărului), cu scopul de a promova cultura scrisă valoroasă şi originală, de a răspândi în lume veşti despre genialitatea românilor de pretutindeni. Născută dintr-o necesitate, editura Armonii Culturale îşi propune să editeze cărţi, de o calitate excepţională (prin conţinut şi prezentare grafică) şi la preţuri fără concurenţă. Procesul de editare calitativ-superior, interactiv, desfăşurat în lumina respectului cuvenit autorilor acceptaţi spre publicare, are ca rezultat un produs finit: CARTEA, ce întruneşte toate calităţile dorite de autor , un produs finit atent supravegheat de editorii noştri. O realizare Armonii Culturale, care va face cinste - cu certitudine - tuturor!

Până în acest moment, editura Armonii Culturale a inaugurat, cu noi titluri de carte următoarele colecţii (vor urma, cu siguranţă, altele):

COLECŢIA  ERUDIT (carte şcolară, ştiinţifică şi enciclopedică):

1.Adina Voica Sorohan – Textul liric: abordare transdisciplinară (nivel liceal);

COLECŢIA LIRIK (poezie):

1.Andreea – Maria Dănilă, Femeia de zăpadă;

2.Ionel Marin – Picături de timp;

3.Speranţa Miron – Glezna Timpului;

4.Capricii Efemere – antologie de poezie Cleopatra (Casa Gândului);

5.Emil Druncea – Insula de Cuvinte;

6.Gheorghe A. Stroia – Metamorfice stări/ Metamorphical states;

7.Veronica Oşorheian - Anotimp cernut.

8. Victor Burde – Descântec de rouă

COLECŢIA EPOSS (proză, eseu, jurnal, roman):

1.Aga Lucia Selenity – Domnişoara Kitty (poveste);

2.Ion Lazăr da Coza – Apusul îngerilor (povestiri);

3.Elena Toma – Noaptea nu va mai fi acolo (jurnal autobiografic).

COLECŢIA EXEGESIS (analize şi comentarii, critică şi eseistică literară):

1.Gheorghe A. Stroia – Dincolo de vitralii (aprecieri critice);

COLECŢIA MAGIC(învăţământ preşcolar):

1.Maricica Stroia - Roco şi Creionul fermecat în lumea...(caiete speciale pentru preşcolari) – domeniile: limbă şi comunicare, ştiinţă (activităţi matematice şi cunoaşterea mediului), pentru nivelul I (3-5 ani) şi nivelul II (5-7 ani) – seturi a câte 3 caiete;

2.Maricica Stroia - Să exersăm cu Roco şi Creionul fermecat - Caiet de exerciţii grafice şi scriere, pentru preşcolari

3.Maricica Stroia - Roco şi Creionul fermecat în lumea ... ANOTIMPURILOR (carte de colorat interactivă), ... FORMELOR GEOMETRICE (carte de colorat), ... FRUCTELOR ŞI LEGUMELOR (carte de colorat).

4. Gina Cobileac - Sănătos de vrei să fii (educaţie pentru sănătate);

Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627 sau 0733-636.116, e-mail: [email protected], web: www.armoniiculturale.ro

Adaugă comentariu

Nume:
Email:
Comentariu:
  Cod de verificare, litere mari fără spaţii.
Cod de verificate:
  Cultura

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

Arhiva Gândacului

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600