1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Banner
cof_banner_GandaculdeColorado Perfect Tour

Revelion la români

Email

Scris de Webmaster Luni, 13 Ianuarie 2003 21:44


Sărmăluţe, vin (câteodată zaibăr), salată de boeuf, artificii în faţa blocului, bere şi pocnitoare, friptură, muzică de veselie, troiene de zăpadă şi Periniţa de la ora 4 dimineaţa, aşa ne amintim revelioanele petrecute în ţară.
Anul acesta un grup de români din Colorado, Statele Unite au reuşit să organizeze o petrecere ca la mama acasă. Micuţa cabană situată la marginea localităţii Estes Park (ce se află la aproape 3.000 de metri altitudine într-o vale minu­nată) a devenit neîncă­pătoare pentru cei dornici să petreacă în stil românesc noaptea trecerii dintre ani împreună cu prietenii.
Focul din şemineu, vântul ce se lovea de ferestre, prie­tenia şi buna dispoziţie au creat o atmosferă minunată. Dansurile populare încinse pe podeaua frumos finisată, tangourile şi valsurile au zguduit din temelii cabana, încingând spiritele.
Noaptea dintre ani i-a prins pe toţi în compania unui pahar de şampanie, a săruturilor, îmbrăţişărilor de rigoare şi a urărilor de "La Mulţi Ani!".
Încet, încet însă lumea s-a retras prin locuri mai domoale pentru a visa frumos la anul în care tocmai intrasem... din păcate poate mult prea devreme... dar refrenul "Ş-altădată, ş-al­tă­dată,/ O s-o facem şi mai, şi mai lată" răsuna încă în ecoul munţilor şi în sufletul românului din Colorado.

Sebastian Doreanu

.

Adaugă comentariu

Nume:
Email:
Comentariu:
  Cod de verificare, litere mari fără spaţii.
Cod de verificate:
  America

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

Arhiva Gândacului

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600