1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Falsa "Gala a celebritatilor" de la Los Angeles - intoxicare pentru romanii-americani

PDF Imprimare Email

Scris de Marian Petruţa Joi, 14 Iunie 2012 20:25

gala-celebritatilor-romania-usa-2012.1Asa zisa "Gala a celebritatilor" care urmeaza sa aibe loc in 24 iunie, 2012 in California, la Los Angeles este subiectul de investigatie al ziarului nostru. Intrigati de siglele care apareau pe invitatii, si anume cele ale Ministerului Afacerilor Externe ale TVR International dar si ale Consulatului Romaniei de la Los Angeles, am mers pe firul problemei si am realizat o ancheta pe care va invitam sa o cititi in continuare.

 

 

Asa zisa "Gala a celebritatilor" care urmeaza sa aibe loc in 24 iunie, 2012 in California pare a fi o banda rulanta de oferit diplome lipsite de prea multa importanta si valoare daca este sa ne uitam cine le ofera si dupa ce criterii.

Dupa gala de anul trecut din Las Vegas, dar si altele similare din anii trecuti, de prin Spania si Italia, cei care s-au oferit initial sa o sprijine pe Mihaela Serban, initiatoarea acestui eveniment, acum nu mai vor sa auda de ea. De ce oare? Majoritatea s-au lamurit despre ce este vorba si cu cine au de-a face. Doamna Serban crede ca romanii-americani o sa cada din nou in 2012 in capcana acestui eveniment. Din nefericire pentru organizatori, multa lume a cam mirosit cam ce se ascunde in spatele acestui eveniment, unii refuzand sa participe, altii urmand sa o faca in curand. Unii vor afla insa poate cam tarziu detalii despre acest tip de gale si probabil vor participa din naivitate.

(...)

Gala fantoma este organizata de Mihaela Serban (foto) in strans parteneriat cu Doru Levi Ilioi si Daniel Ganea. Daca la alte gale minciunile au tinut, iata ca ulciorul chiar daca a mers de multe ori la apa, acum s-a spart. Sesizari de tot felul au sosit prin email din mai multe parti, din Romania dar si America, de la colegi din presa centrala dar si persoane care o cunosc personal si chiar au lucrat la un moment dat cu Mihaela Serban. Ce au spus oamenii in marea lor majoritate au confirmat in cursul zilei de azi (12 iunie 2012, n.n.) si cei de la TVR International si ambasada Romaniei din Washington DC si Los Angeles.

Redau raspunsul dat de TVRi a carei sigla este folosita in mod abuziv pe invitatii de catre organizatoii acestei gale.

"TVR International nu are nici un acord de organizare, inregistrare sau transmitere a „Galei celebritatilor" cu dna Mihaela Serban.

Nu suntem implicati in aceasta activitate/eveniment."a declarat pentru ziarul Gandacul de Colorado, Aura Iosif consilier in management TVR International.

Mai mult ca sigur ca si gala de anul trecut la care s-au folosit numele si sigla TVRi a fost tot o minciuna. Am solicitat celor de la TVRi un raspuns si-n aceasta directie, pe care-l asteptam in continuare.

Tot in cursul zilei de azi, dupa ce au infirmat verbal implicarea in organizarea galei, reprezentantii MAE au facut-o si in scris pentru ziarul Miorita USA.

"Urmare solicitarii dumneavoastra, va comunicam ca evenimentul Gala Celebritatilor nu se desfasoara sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si nici sub cel al Ambasadei Romaniei la Washington sau Consulatului General al Romaniei la Los Angeles. In acest sens, nu vor fi folosite sigla MAE, a Ambasadei sau a Consulatului General."

Urmariti intreaga ancheta pe http://rousa.blogspot.ro/2012/06/falsa-gala-celebritatilor-de-la-los.html

Comentarii (2)
2 Joi, 28 Iunie 2012 02:37
Marian Petruţa
O gala in care nu e facuta de impostori si mincinosi; la care vin cei insitari pe liste ca participanti; la care premiati au pe buna dreptate motiv sa fie premiati ca sunt celebritati si au facut ceva pentru promovarea Romanieia aici in America, etc, etc...
1 Duminică, 24 Iunie 2012 20:59
aciduzzu
bine bine...intelegem ca e un eveniment privat. Care ar fi o gala autentica in viziunea dvs?
Cei ce participa si numele care sunt vehiculate adauga oarece greutate.
Gestul cu siglele si mentionarea MAE sunt de acord..neinspirate.trebuiau doar sa se rezume dor la anuntarea unui simplu eveniment.

Adaugă comentariu

Nume:
Email:
Comentariu:
  Cod de verificare, litere mari fără spaţii.
Cod de verificate:
  America

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600