1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Raul Pop reprezentantul Romaniei in programul "International Visitor Leadership"

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

raul.pop

In perioada 13-31 ianuarie 2014 s-a derulat editia din acest an a programului "International Visitor Leadership", un program consacrat al Biroului de Afaceri Educationale si Culturale din cadrul Departamentului de Stat al SUA. Tema acestui an a fost "Activismul Civic si Organizatiile Societatii Civile", iar participantii s-au reunit din 23 de tari din intreaga lume.

Romania a fost reprezentata de Raul Pop care in prezent ocupa functia de Director de Programe in cadrul Asociatiei ECOTECA si de Coordonator pe probleme de eficienta energetica in cadrul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare in Romania.  Este clujean de origine, a absolvit
Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, din cadrul univeristatii  Babes-Bolyai din Cluj Napoca, apoi a urmat un master in Statele Unite tot in domeniul afacerilor, cu specializare in Managementul Operatiunilor.

Citeşte mai mult...

Maria Roman, sau talentul romanesc la Hollywood

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

4

Ai terminat UNATC-ul la Bucuresti. Cind si cum ai luat decizia de a pleca in State?

Cand am terminat ultimul an de facultate, la Casandra. Am tot sperat ca o sa se intample ceva, ca o sa vina directori de teatre sa ne vada si sa ne ofere colaborari, mai ales ca jucam in trei spectacole de care eram mandra..

Citeşte mai mult...

Ambasadorul Romaniei in SUA in vizita in California

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

Noul Ambasador al Romaniei in Statele Unite, Excelenta Sa Domnul Iulian Buga, s-a intalnit pe data de 26 ianuarie 2014 cu reprezentanti ai romanilor din zona Los Angeles in cadrul unui eveniment organizat de Societatea Viitorul Roman.

Evenimentul a fost organizat cu scopul comemorarii unirii Moldovei cu Muntenia si nasterii poetului Mihai Eminescu, iar pe langa Excelenta Sa Ambasadorul Iulian Buga, la eveniment a participat si deputatul de diaspora Mircea Lubanovici, precum si lideri ai altor organizatii romanesti din zona Los Angeles.

Dupa intonarea imnurilor Statelor Unite si a Romaniei, si rugaciunea de deschidere a evenimentului, Doamna Ionela Kloes – presedinta Societatii Viitorul Roman – a mentionat persoanele si organizatiile care au contribuit la organizarea acestei sarbatori si a dat citire mai multor scrisori de felicitare cu ocazia aniversarilor comemorate.

Programul a continuat cu introducerea de catre doamna Ionela Kloes a domnului Ambasador Iulian Buga, care a tinut un discurs in fata audientei.

Citeşte mai mult...

O VACANŢĂ EXOTICĂ LA LAS VEGAS

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

Las-Vegas-960-x-420O PRIVIRE DE ASAMBLU

În dorinţa noastră neostoită de a cunoaşte lumea văzând-o „cu ochii noştri", nu putea să lipsească o experienţă trăită într-un loc unic pe planetă, numit adesea fenomenul Las Vegas, capitala statului american Nevada.

Citeşte mai mult...

Unire în horă de neuitat la "Viitorul Român"

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

Buga1Începem să ne măsuram viața în momente memorabile...Trebuie să le colecționăm cu avariția și meticulozitatea unui Hagi Tudose existențial, altfel constatăm cu revoltă, unii, și cu resemnare, alții, că viața ni se scurge lin sau năvalnic, simplu, uman... Citeam undeva că ne aflăm cu toții în faza aceea dificilă dintre naștere și moarte și am ales, citind, să filtrez doar umorul filozofic.

Citeşte mai mult...

Stefania Magidson – romanca din Los Angeles care creeaza noi destine pentru copii marginalizați din Romania

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

Stefania MagidsonȘtefania Magidson, brașoveancă la origine, a părăsit România împreună cu familia ei, având destinația Statele Unite, la vârsta de 15 ani și cu doar 500 de dolari în buzunar. Aterizarea în State nu a fost una “soft landing”, impactul socio-cultural fiind foarte puternic, impact care a făcut ca acomodarea în “ţara făgăduinţei” să nu fie una deloc uşoară. Însă, a realizat că pentru a reuşi să se apropie de “the american dream”, este necesar să investească serios în educaţie.

Citeşte mai mult...

Presa romano-americana alaturi de jurnalistii din tara

Joi, 24 Aprilie 2014 00:07

20 Ianuarie, 2013

 

            Comunicat de presă

 

Chicago, IL Asociaţia Jurnaliştilor Români din SUA şi Canada a luat cunostinţă de recentele atacuri la persoană şi linşajurile mediatice practicate de o parte a presei româneşti de la Bucureşti. Pe această cale şi noi jurnaliştii români din Statele Unite ne simţim obligaţi să luăm poziţie faţă de grava deteriorare a bunelor practici jurnalistice din România şi ne alăturăm protestului colegilor noştri din ţară faţă de încălcarea acestora. Constatăm, profund revoltaţi, că încălcarea flagrantă a Codului Deontologic, insulta, calomnia, minciuna, manipularea şi, în general, sfidarea normelor etice au devenit o practică obişnuită în activitatea postului de televiziune Antena3. Afectarea gravă a demnităţii şi a imaginii publice, terfelirea reputaţiei profesionale în cazul unor importante personalităţi ale vieţii culturale, inclusiv al unor jurnalişti, au depăşit orice limite. Injuriile, montajele denigratoare, intruziunea în viaţa privată, violenţa de limbaj, trivialitatea şi falsificarea cu premeditare a adevărului sunt practici incalificabile. Considerăm că ele decredibilizează întreaga breaslă şi trebuie să înceteze.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600