1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Rezultatele din turul doi al alegerilor prezidentiale 2014 in Chicago

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

sectie.votare.chicago.niles.alegeri.prezidentiale.2014.marian.petruta

Dupa o zi lunga si ore intregi de stat la coada, romanii din metropola si-au ales presedintele. A fost o zi istorica, de-a dreptul superba! Cu siguranta ca ne vom aminti de ea la fel precum 22 decembrie 1989 sau 11 septembrie, 2001. O zi in care bataia de joc a unui guvern imbecil a fost infranta prin arma cea mai democratica: votul. Am admirat vointa romanilor din Chicago de a vota si-a sta la coada chiar si dupa ce  se stia presedintele castigator. Acestia au dorit cu totii sa arate ca au o voce, ca sunt puternici si ca au respect pentru miile de romani din Europa care in ciuda faptului ca au stat  multe ore in frig sau ploaie nu au putut vota.

 

Aveti aici si rezultatele finale.

Klaus Johannis a câștigat cu 94%.

Voturi valabil exprimate in metropola Chicago:

Secția Niles 2161 voturi valabil exprimate; 3 anulate;

1989 pentru candidatul ACL Johannis; 169 Ponta- PSD

Consulat: 722 valabil exprimate; Johannis 717 Ponta - 50; 4 anulate.

Total: 2706 Johannis 219 Ponta

Multumim romanilor pentru rabdarea si perseverenta de a vota, iar membrilor din sectii pentru efortul si munca depusa! 

Poze click aici

Dupa o zi lunga si ore intregi de stat la coada, romanii din metropola si-au ales presedintele. A fost o zi istorica, de-a dreptul superba! Cu siguranta ca ne vom aminti de ea la fel precum 22 decembrie 1989 sau 11 septembrie, 2001. O zi in care bataia de joc a unui guvern imbecil a fost infranta prin arma cea mai democratica: votul. Am admirat vointa romanilor din Chicago de a vota si-a sta la coada chiar si dupa ce se stia presedintele castigator. Au dorit cu totii sa arate ca avem o voce, ca suntem puternici si ca avem respect pentru miile de romani din Europa care in ciuda faptului ca au stat multe ore in frig sau ploaie nu au putut vota. Aveti aici si rezultatele finale. Klaus Johannis a câștigat cu 94%. Voturi valabil exprimate in metropola Chicago: Secția Niles 2161 voturi valabil exprimate; 3 anulate; 1989 pentru candidatul ACL Johannis; 169 Ponta- PSD Consulat: 722 valabil exprimate; Johannis 717 Ponta - 50; 4 anulate. Total: 2706 Johannis 219 Ponta Multumim romanilor pentru rabdarea si perseverenta de a vota, iar membrilor din sectii pentru efortul si munca depusa!

Make Money at : http://bit.ly/adflywin

Cenusareasa, Iohannis, nu si-a pierdut papucul, ci i-a dat papucii lui Ponta!

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

 

ihanis

Craciunul a venit cu o luna si jumatate mai devreme in Romania... e timpul sa credem din nou in fairy tales si in Santa....Klaus Iohannis.Frumoasa din padurea adormita - Romania - s-a trezit dupa 25 de ani... dupa un sfert de secol de la revolutie, romanii au decis ca e timpul sa-si ia tara inapoi.Neamtul i-a dat "na-na" lui Paturica Ponta si l-a pus la colt  - coltul rusinii!

Citeşte mai mult...

TRADITIONAL = MODERN

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

dobrogeaVernacular Architectures from Dobrogea

Romanian Cultural Institute in New York (RCINY) and IGLOOMEDIA proudly present the Architecture Show TRADITIONAL = MODERN. Vernacular Architectures from Dobrogea.

Citeşte mai mult...

O seară cu Strauss și Ceaikovski în Raleigh

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

imagesOMRYHK91„Muzica este o lege morală. Ea dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereții, viață și veselie tuturor lucrurilor. Ea este esența ordinii, înălțând sufletul către tot ce este bun,  drept și frumos.”
 –Platon

25 octombrie 2014. Seară caldă, liniștită. Octombrie este tăcere.

Citeşte mai mult...

OAKLAND

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

oaklandUnul dintre orașele mai mari ale San Francisco Bay Area, situat în jurisdicția (county) Alameda a fost și giganticul port civil/militar din care plecau navele în războiul Pacificului. La el se ajunge intrând din Oceanul mereu zbuciumat, prin strâmtoarea Golden Gate, în apele liniștite ale golfului interior. Vorbesc de port pentru că m-a impresionat cel mai mult. Ape adânci, canale, deschidere prin lagune ample spre confluența cu fluviile Sacramento și St. Joachin, prima făcând legătura cu capitala Californiei, ape și iar ape care permit o navigație fără înghesuiala din porturile care se consideră în mod fals a fi cele mai mari din lume.

Citeşte mai mult...

Monstrous Mythologies in Communism and Post-communism

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

ioana uricariuAs a guest of the Romanian Cultural Institute in New York (RCINY), on November 6, 2014, at 7 pm, movie director Ioana Uricaru will present two of her shorts, The Legend of the Official Visit (from Tales from the Golden Age, 2009) and Stopover (2010, with the famous Romanian actress Monica Bârlădeanu), within the event Monstrous Mythologies in Communism and Post-communism.

Citeşte mai mult...

Gabriela Oltean, un top model la Los Angeles

Vineri, 21 Noiembrie 2014 20:51

 gabi profil

A părăsit ținutul mioritic în anul 1997 cu destinația Paris - locul unde se da oră exactă în lumea modei - în urma  unui contract cu  Romanian Elite Model Look. În scurt timp a devenit un model de talie internațională, timp în care făcea naveta spre Milano, Hamburg, Elveția, Maroc sau Cuba, devenind un bona-fide globetrotter în lumea fascinantă și misterioasă a modei. Șansa  de a trece  "marea balta” i-a surâs un an mai târziu, când cu ajutorul agenției Ford, din Paris, a prins un contract în Los Angeles.

Citeşte mai mult...

Youtube şi Gândacul

Gandacul de Colorado

Gandacul de Colorado

Premiera muzicala in Colorado
Gandacul de Colorado

Ne gasesti si pe:

facebooktwitter

Comentarii site

Toate comentariile

banner_60_160

E-Connect Cadouri

econnect

Ce părere aveţi despre noul site Gandacul de Colorado?

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600
  • Banner

Rubrici ziar

Ce rubrici noi aţi dori să conţină ziarul?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Rezultate

banner_160_600